Parchetul Egger modern, calitativ și practic este soluția ideală pentru renovarea casei tale

 

Când vine vorba despre alegerea celui mai potrivit tip de pardoseală pentru locuința ta, apar foarte multe întrebări. Chiar dacă vrei să renovezi sau, pur și simplu, ți-ai achiziționat casa visurilor tale și vrei să alegi finisajele ideale, parchetul este una dintre primele etape cu care începi.

Parchetul îmbină cu succes numeroase avantaje: prețul redus, calitatea extraordinară, dar și ușurința montajului și a asortării cu ușile de interior. Una dintre cele mai alese nuanțe este cea de stejar, deoarece oferă încăperii un aer cald și primitor. Tipurile de parchet pe care ți le prezentăm în continuare sunt moderne, de calitate și sunt potrivite atât pentru o casă, cât și pentru spațiile comerciale, cum ar fi hoteluri sau magazine.

Astfel, ca să iei o decizie cât mai bună în acest sens, îți prezentăm în continuare câteva tipuri de parchet în care merită să investești.

Parchet laminat Egger Stejar Zermatt

  

Pardoseala laminată Egger cu aspect clasic de plăci de lemn din stejar Zermatt, în nuanțe de bej nisip, este un laminat elegant, cu fibră lemnoasă. Printre avantajele acestuia, putem enumera faptul că e durabil, datorită suprafeței rezistente la uzură și lumină. De asemenea, este ușor de intreținut și antibacterian, datorită suprafeței laminate cu rășină, rezistentă la murdărie și ușor de curățat. Astfel, impiedică producerea de bacterii și știm că, mai ales în ultimii doi ani, curățenia a devenit un factor foarte important în casa noastră. Parchetul Egger este și antistatic, adică reduce sarcinile electrice, și este potrivit și pentru utilizarea cu încălzire în pardoseală. Este un produs sustenabil din lemn, din pădurile regionale, certificate 100% fără PVC.

Parchet laminat Egger Salcâm

 

Parchetul laminat Egger are un aspect luminos, este din salcâm colorat, fiind un parchet laminat cu stil, cu aspect rustic, în stil vintage. Acest tip de parchet este de înaltă calitate, în tendințe și ecologic. Aspectul de lemn cu noduri și fibră lemnoasă marcantă conferă pardoselii naturalețe și emană căldură. Se poate utiliza în toate spațiile de locuit, dar și în cele comerciale, în diverse moduri. O caracteristică importantă este rezistența la umiditate până la 72 de ore, datorită structurii speciale, cu panou suport Aqua+. Montarea este flexibilă, pentru că deține sistemul de instalare prin clipsare, cu sau fără adeziv. De asemenea, un alt avantaj al parchetul laminat Egger este rezistența la UV.

Parchet laminat Egger Beton Chicago

 

Vrei să ai în sufragerie un parchet cu aspect de gresie, dar totuși să aibă proprietățile unei pardosele laminate? Parchetul laminat Egger Beton Chicago este un decor modern cu aspect de beton. Finisajul este mat, este ușor de curățat și este recomandat pentru încăperi de până la o sută de metri pătrați. De asemenea, acest tip de parchet este antibacterian, datorită rezistenței naturale a suprafeței din rășină melaminată care împiedică reproducerea bacteriilor.

Așadar, ai de unde alege. Poți alege dintre aceste tipuri de parchet laminat și nu numai. Ai la dispoziție diverse nuanțe, materiale, pentru a-ți decora și asorta elementele din casa ta, exact așa cum vrei tu.