zoom_in

Trecere Xline XL cu suruburi ascunse din aluminiu eloxat - PLA517

42,75 RON
cu TVA

Profilul este realizat din eloxALUM20 si se utilizeaza ca trecere de pardoseala, in combinatie cu o varietate de materiale de finisaj: mocheta, parchet, linoleum, piatra naturala sau gresie. Prin procedeul special de fixare delimiteaza cu rafinament doua suprafete ale pardoselii. Pot fi utilizate pentru finisarea pardoselilor prevazute cu sistem de incalzire, caz in care se vor fixa numai cu adeziv. Pot compensa si diferente de nivel.

Etape de montaj a treceri de pardoseala:
1. Taiati profilul la dimensiunea dorita si, daca este cazul, decupati-l in functie de tocul usii;
2. Marcati locurile din pardoseala unde se vor da gaurile;
3. Fixati diblurile din PVC in gaurile din pardoseala, cu ajutorul unui ciocan, avand grija sa fie bine ingropate;
4. Pozitionati holzsuruburile in cantul special al trecerii si, in acelas timp, in diblurile din pardoseala, prin presae usoara si treptate. Folositi un ciocan de plastic, protejand astfel suprafata de o eventuala deteriorare;

IMPORTANT: La montaj, tineti cont de pozitia corect (usor inclinata) a trecerii pentru a putea prelua diferenta de nivel care exista intre cele doua suprafete. Daca trecerea se monteaza in pozitie gresita, diferenta de nivel nuva mai putea fi preluata. Ulterior degresarii suprafetelor de contact, aplicati pe spatele profilului un strat de adeziv cauciucat, pentru a obtinerea unei etansari perfecte. Daca exista sistem de incalzire prin pardoseala, folosirea holzsuruburilor nu este recomandata.

PLA517.81

Fisa tehnica

Zona utilizare
Interior
Latime
51 (mm)
Lungime
2.7 (m)
Material de fabricatie
Aluminiu ELOXAT
Montaj
Ulterior placarii
Prindere produs
Cu suruburi ascunse
Diferenta de nivel
15 (mm)

Address