Email: contact@proflux.ro - Mobil: 0727.911.492 - Showroom : Complex Expo Construct Militari, Str. Valea Cascadelor nr. 23, Stand A2-O2
Program: L-V: 10.00 - 17.00 / S: 10.00 - 15.00
  Home Despre noi Sfaturi utile despre usi Glafuri Galerie imagini Livrare Contact


  Usi de interior laminate wenge
  Categorie Usi de interior melaminate.  Cod produs: Usa de interior laminata - HDF
  Producator: BISER
  Pret: 970.00 lei   (TVA inclus)

  * Preturi valabile doar pentru comenzi online
  Cant.

  Informatii suplimentare prin email: 0786 019 911
  contact@proflux.ro
  USI DE INTERIOR FURNIR NATURAL

  Detalii produs Usi de interior laminate wenge

  Usa lux de interior laminata HDF (lemn aglomerat de mare densitate).

  Usile de interior laminate sunt recomandate, datorita utilizarii la productia lor, a unui finisaj special rezistent la frecare şi deteriorări mecanice, in toate tipurile de interioare, mai ales acolo unde traficul este intens, fiind potrivite pentru, birouri, clădiri publice, şi nu în ultimul rând in apartamentele dumneavoastra. Pentru hoteluri va recomandam sa alegeti categoria "Usi de interior ignifuge si fonice pentru exigente hoteliere si turistice".  Usile de interior laminate reprezinta o inovatie in privinta finisajului realizat cu un strat din HDF laminat (lemn aglomerat de mare densitate), care reproduce structura lemnului. Folosirea laminatului pe ambele fete reproduce lemnul natural, imbunatatind atat calitatea estetica cat si durabilitatea usii. Gama de culori sugerata face posibila potrivirea nuantei pentru interior cu preferintele individuale. Acoperirea cu laminatino garanteaza o folosire si intretinere facila.

  Foaia de usa si rama sunt acoperite pe ambele fete cu placi de HDF (lemn aglomerat de mare densitate).  Rama foilor de usa este facuta din lemn stratificat pe ambele fete cu imbinare frezata cu miez de stabilizare.

  Tocul are o grosime de 40mm, cu o forma rotunjita si este facut dintr-o structura de lemn stratificat acoperit cu HDF laminatino (lemn aglomerat de mare densitate), pentru sustinerea balamalelor avand o rezistenta foarte buna la un trafic intens. 

  Tocul are si o garnitura speciala cu o calitate izolanta foarte buna impotriva zgomotului. 

  Pervazul usii este rotunjit cu o margine reglabila de 20mm, care permite un reglaj usor la montaj. Esente: Wenghe, Nuc National, Cires si Stejar deschis.Pretul unei usi laminate este de 885.00 lei cu Tva inclus Include: Foaia de usa, Toc, Pervaz si maner.

  Alte produse din categoria:
  Usi de interior melaminate
  Usi interior lemn
  1560.00 lei 
  1414.00 lei 
  Usi de interior Lemn Macinat (Precompust)
  1560.00 lei 
  1414.00 lei 


  Pentru orice nelamurire legata de orice oferta din Usi de interior melaminate, nu ezitati sa contactati reprezentantii nostri de vanzari.
  In categoria Usi de interior melaminate preturile sunt in lei si includ TVA. Promotiile in categoria Usi de interior melaminate albe, cires, nuc si wenge sunt marcate cu steluta.

  » PARCHET LAMINAT EGGER
  » GLAFURI PVC si ALUMINIU
  » PROFILE pentru PERETI
  » PROFILE pentru PARDOSELI
  » PROFILE PATRATE si ROTUNDE
  » USITE de VIZITARE
  » GRILE DE AERISIRE
  » BATERII EMMEVI
  » BATERII NOVASERVIS
  » BATERII FERRO
  » CAZI
  » PLINTE din PVC PROLUX
  » USI DE INTERIOR BISER

  A Horizontal Accordion! (Nested)

  0786 019 911