Email: contact@proflux.ro - Mobil: 0727.911.492 - Showroom : Complex Expo Construct Militari, Str. Valea Cascadelor nr. 23, Stand A2-O2
Program: L-V: 10.00 - 17.00 / S: 10.00 - 15.00
  Home Despre noi Sfaturi utile despre usi Glafuri Galerie imagini Livrare Contact


  Usa interior lemn masiv ignifuga fonica
  Categorie Usi de hotel Biser.  Cod produs: Usa hotel
  Producator: BISER
  Informatii suplimentare prin email: 0786 019 911
  contact@proflux.ro
  USI DE INTERIOR FURNIR NATURAL

  Detalii produs Usa interior lemn masiv ignifuga fonica

  Usa rezistenta la foc, fabricata din lemn ideale ca usi de hotel sau pensiune


  Descriere
  Usa de interior marca Biser, ideala pentru hoteluri sau pensiuni, rezistenta la foc si fonica. Dimensiune standard 214/90/10. Se pot face la dimensiuni atipice.


  Specificatii
  Usa anti incendiu( rezistenta la foc) din lemn tare, proiectate pentru exigente turistice-hoteliere. Aceste usi ofera si o reducere de zgomot de circa 30-38db. (masuri omologate cu nr-ul de cod a1 134 t 030p001). Echipamentul standard tocul are structura din lemn masiv tare slefuit. Garnituri pentru fumuri calde si garnituri pentru izolatie fonica/acustica pe cele trei laturi. Aparatoare pentru aer. Incuietoare agb centru yale sau similara.

  Cilindru agb yala cu trei chei sau similara. Maner + maner fonta pe placa ingusta. Ambalaj normal cu colturi din carton sisac de nailon. Sunt inserate trei balamale portante sferice, una dintre ele reglabila pentru inchiderea usii. Interiorul usii este format dintr-o precompozitie din lemn la o inalta rezistenta la foc. Se poate monta sistem anti panica, model tip hotel sau cu cartele. Usile sunt lacuite in diverse esente, pantografate sau cu rame aplicate.


  Pentru orice nelamurire legata de orice oferta din Usi de hotel Biser, nu ezitati sa contactati reprezentantii nostri de vanzari.
  In categoria Usi de hotel Biser preturile sunt in lei si includ TVA. Promotiile in categoria Usi pentru hotel si pensiuni. Usi de interior ignifuge antifonice. sunt marcate cu steluta.

  » PARCHET LAMINAT EGGER
  » GLAFURI PVC si ALUMINIU
  » PROFILE pentru PERETI
  » PROFILE pentru PARDOSELI
  » PROFILE PATRATE si ROTUNDE
  » USITE de VIZITARE
  » GRILE DE AERISIRE
  » BATERII EMMEVI
  » BATERII NOVASERVIS
  » BATERII FERRO
  » CAZI
  » PLINTE din PVC PROLUX
  » USI DE INTERIOR BISER

  A Horizontal Accordion! (Nested)

  0786 019 911