Email: contact@proflux.ro - Mobil: 0727.911.492 - Showroom : Complex Expo Construct Militari, Str. Valea Cascadelor nr. 23, Stand A2-O2
Program: L-V: 10.00 - 17.00 / S: 10.00 - 15.00
  Home Despre noi Sfaturi utile despre usi Glafuri Galerie imagini Livrare Contact

   

   

   ProLeveling System. Montaj perfect profesional gresie si faianta.

  Un sistem revolutionar si inovativ de nivelare/aliniere perfecta a gresiei si faiantei de format mare si mediu, cu grosimea cuprinsa intre 2 si 40 mm. Acest sistem brevetat este compus din 2 elemente:

  a) Baza nivelatoare (de 1-2-3-5 mm) ce permite distantarea/separarea/alinierea oricarui (gresie portelanata, marmura, granit, travertin etc.) tip de material folosit. Baza nivelatoare poate inlocui in acest fel cruciulitele care de cele mai multe ori ne dau bataie de cap cu introducerea si eliminarea lor dintre rosturile gresiei.

  b) A doua piesa este practic o rozeta care vine infiletata pe tija suportului (baza nivelatoare se introduce sub placile ceramice) pana cand alinierea gresiei sau a faiantei este perfecta. Intrucat placile ceramice de formate mari au abateri de planeitate (sunt curbe) cu ProLeveling System se elimina orice neplacere de acest fel.

  Un sistem gandit pentru eficienta si randament maxim al montajul de gresie si faianta. In comparatie cu sistemele cu “pana” se foloseste doar un ansamblu in loc de patru, format din doar doua piese pentru a alinia (vezi imaginile de mai jos) perfect cele patru placi printr-o simpla insurubare a piesei superioare pana la alinierea perfecta a placilor.

  Datorita acestui sistem ProLeveling nu vom mai avea niciodata neplacerile cauzate de distantarea/dezalinierea gresiei si a faiantei datorata adezivilor care dupa ce se usuca trag (disloca) efectiv placile ceramice dand in acest fel multa bataie de cap celor care o monteaza. Nu exista meserias care sa nu fi fost nevoit sa dezlipeasca placi de gresie sau faiantapentru a le reaseza/alinia din nou. Ori dupa cum stim, timpul nostru este pretios cand vine vorba demontajul gresiei si al faiantei lasand la o parte faptul ca nu va mai trebui sa folosim la fiecare placa indreptarul pentru a verifica daca placile de gresie sunt aliniate perfect sau nu.

  0786 019 911
  Livrare gratuita pentru cumparaturi de peste 3000 Lei
  Aboneaza-te la newsletter-ul nostru!