Email: contact@proflux.ro - Mobil: 0727.911.492 - Showroom : Complex Expo Construct Militari, Str. Valea Cascadelor nr. 23, Stand A2-O2
Program: L-V: 10.00 - 17.00 / S: 10.00 - 15.00
  Home Despre noi Sfaturi utile despre usi Glafuri Galerie imagini Livrare Contact

  X
  Parchetul laminat PROFLUX de 12,3 mm, dublu click, produs dupa tehnologie germana, reprezinta cel mai nou tip de parchet laminat intrat pe piata din Romania. Ca si structura, are la baza un strat de fibra de lemn HDF peste care este aplicat ulterior un strat care ii determina culoarea si apoi un strat de melamina ce-i confera rezistenta la trafic.

  Colectia de parchet laminat PROFLUX cuprinde o gama impresionanta de decoruri, ce variaza de la clasicele nuc, mahon, stejar, cires, fag, stejar auriu, artar, salcam, la binecunoscutele stejar albit, wenghe si bambus, si pana la ultimele tendinte din domeniul amenajarilor reprezentate de stejar graffit, stejar light dusumea sau nuc dusumea.

  Colectia impresionanta de modele de parchet laminat PROFLUX, designul sau de ultima generatie, precum si calitatea sa de rezistenta foarte mare la impact, zgariere, resturi de tigari sau agenti chimici au facut ca acesta sa intre in foarte scurt timp in portofoliul de recomandari al constructorilor, designerilor de interior si arhitectilor.
  Sorteaza dupa: Denumire   sau    Pret       
  » PARCHET LAMINAT EGGER
  » GLAFURI PVC si ALUMINIU
  » PROFILE pentru PERETI
  » PROFILE pentru PARDOSELI
  » PROFILE PATRATE si ROTUNDE
  » USITE de VIZITARE
  » GRILE DE AERISIRE
  » BATERII EMMEVI
  » BATERII NOVASERVIS
  » BATERII FERRO
  » CAZI
  » PLINTE din PVC PROLUX
  » USI DE INTERIOR BISER

  A Horizontal Accordion! (Nested)

  0786 019 911
  Livrare gratuita pentru cumparaturi de peste 3000 Lei
  Aboneaza-te la newsletter-ul nostru!