Email: contact@proflux.ro - Mobil: 0727.911.492 - Showroom : Complex Expo Construct Militari, Str. Valea Cascadelor nr. 23, Stand A2-O2
Program: L-V: 10.00 - 17.00 / S: 10.00 - 15.00
  Home Despre noi Sfaturi utile despre usi Glafuri Galerie imagini Livrare Contact


  Glafuri (glaf) pentru interior si exterior din PVC, aluminiu, tabla zincata   Comenzile pentru glafuri care depasesc 1000 Lei vor beneficia de un discount de 10 %    SC PROFLUX IMPEX SRL comercializeaza glafuri de interior din PVC termorezistent, glafuri de exterior din aluminiu si tabla zincata vopsite in camp electrostatic.

  In compozitia glafurilor se gasesc aditivi si stabilizatori care sunt specifici industriei de profil PVC, ele sunt concepute  pentru a rezista factorilor UV si conditiilor climatice.

   Glafurile au rol de protectie a zidului impotriva intemperiilor .Totodata acestea pot contribui si la imbunatatirea aspectului fatadei.

    Glafurile sunt recomandate pentru decorarea oricarui ambient, fie el casa de locuit, spatiu comercial sau birou   ori hotelier. Pentru interior oferim glafuri de nterior din PVC Rigid (GLI). Glafurile din aluminiu vopsit in camp electrostatic – GLA cat si glafurile din PVC tratat (GEI) sunt recomandate pentru utilizarea la exterior.

  Avantajele glafurilor de interior si exterior : sunt usor de montat , durabilitate,  usor de intretinut, sunt rezistente la zgarieturi si se pot sterge usor, rezistente la umezeala ,temperaturi ridicate . Se intretin usor cu ajutorul produselor de curatat obisnuite ,evitandu-se utilizarea de produse abrazive. Disponibilitatea lor in diferite culori si texturi (gen imitatie de lemn).

  Rolul glafurilor din aluminiu si PVC rigid ptr exterior este sa protejeze zidaria casei in zona ferestrei impotriva inghetului si a patrunderii apei.

  Glafurile din PVC ptr interior au un rol practic cat si unul  estetic si pun in valoarea finisajul si design-ul interior.

  Tags: glaf, glafuri interiorglafuri exterior , glafuri exterior din pvc

   

   

  » PARCHET LAMINAT EGGER
  » GLAFURI PVC si ALUMINIU
  » PROFILE pentru PERETI
  » PROFILE pentru PARDOSELI
  » PROFILE PATRATE si ROTUNDE
  » USITE de VIZITARE
  » GRILE DE AERISIRE
  » BATERII EMMEVI
  » BATERII NOVASERVIS
  » BATERII FERRO
  » CAZI
  » PLINTE din PVC PROLUX
  » USI DE INTERIOR BISER

  A Horizontal Accordion! (Nested)

  0786 019 911
  Livrare gratuita pentru cumparaturi de peste 3000 Lei
  Aboneaza-te la newsletter-ul nostru!