Email: contact@proflux.ro - Mobil: 0727.911.492 - Showroom : Complex Expo Construct Militari, Str. Valea Cascadelor nr. 23, Stand A2-O2
Program: L-V: 10.00 - 17.00 / S: 10.00 - 15.00
  Home Despre noi Sfaturi utile despre usi Glafuri Galerie imagini Livrare Contact


  Despre noi  Despre noi  Stimate client,

  Sistemele si accesoriile profesionale oferite de PROFLUX , va ofera solutii simple si viabile pentru toate problemele aparute la finisarea muchiilor peretilor, a marginilor de treapta, a pardoselilor acoperite cu diverse materiale, pentru rezolvarea rosturilor de expansiune si seismice, sau stergatoare profesionale, pentru intrarile in locuinte sau spatii comerciale, hoteluri, institutii.

  PROFLUX, este cel mai important distribuitor national si din Bucuresti al marcilor PROLUX-GENESIS, finisaje pentru pardoseli si pereti, produse din materiale exclusive: aluminiu natural, aluminiu eloxat, alama regala, steel-inox, aluminiu folio, PVC, aluminiu sublicromat electrostatic in nuante de lemn.

  Gama foarte larga de produse si preocuparea permanenta pentru calitatea produselor oferite, cat si stocul de care dispunem, ne permit sa deservim prompt si eficient orice solicitare primita din partea clientilor in cel mai scurt timp posibil.

  Profesionalismul serviciilor oferite, grija pentru detaliu, atentia acordata lucrului perfect finisat sunt atributele care au consacrat PROFLUX, ca simbol al calitatii.

  Suntem mandri sa spunem ca serviciile noastre, inca de la inceputul activitatii , au facut din PROFLUX cel mai renumit showroom de profile pentru amenajari interioare si exterioare, marca PROLUX-GENESIS, la nivel national si din Bucuresti, datorita orientarii permanente catre client, oferind consultanta tehnica de specialitate avand ca scop satisfacerea nevoilor clientului.

  Toate produsele noastre sunt agrementate cu agremente tehnice vizate de Consiliul Tehnic Permanent pentru Constructii.

  Nu ezitati sa ne contactati pentru a va oferi consultanta de specialitate referitor la toate produsele pe care le comercializam.

   Va asteptam cu drag!

  » PARCHET LAMINAT EGGER
  » GLAFURI PVC si ALUMINIU
  » PROFILE pentru PERETI
  » PROFILE pentru PARDOSELI
  » PROFILE PATRATE si ROTUNDE
  » USITE de VIZITARE
  » GRILE DE AERISIRE
  » BATERII EMMEVI
  » BATERII NOVASERVIS
  » BATERII FERRO
  » CAZI
  » PLINTE din PVC PROLUX
  » USI DE INTERIOR BISER

  A Horizontal Accordion! (Nested)

  0786 019 911
  Livrare gratuita pentru cumparaturi de peste 3000 Lei
  Aboneaza-te la newsletter-ul nostru!